info@concrete5.dk - 5120 3339

Om MGAV

Om MGAV - Hvem er vi...

MGAV - Grafik, Audio & Video (har skiftet navn fra Maar Grafisk AV) har siden 2000 beskæftiget sig med næsten alt inden for multimedia. Vi har produceret video siden 2004. I begyndelsen af 2011 startede vi med at lave video i HD opløsning. I 2012 ændrede vi vores navn til MGAV - Grafik, Audio & Video og samtidig slog vi os sammen med Concrete5 Danmark.

Vi har specialiseret os i at lave video og grafik til internettet, men vi laver da også tv reklamefilm og reklamefilm til instore tv. Virksomhedspræsentation, produktpræsentation og Video til storskærme på messer.

Udgifterne har vi forsøgt at holde helt i bund, og derfor får du kvalitetsfilm (i HD) til markedets bedste priser.

Vi tilbyder et drejebogsoplæg til hver opgave, hvor du kan få det fulde overblik over opgaven og vi laver selvfølgelig opgaverne til en fast lav pris.

Hvad vil vi så kunne tilbyde...

Forhåbentlig endnu bedre grafik, audio og videoprodukter. Vi er på konstant udkik efter gode idér, gode software redigeringsløniniger (der er rigtig mange billige programmer ude på nettet). Vores hardware er efterhånden også ved at være der hvor vi ønsker det.

Vores nye logo

Ja vi har også besluttet at lave et nyt logo. Måren er stadig en del af vores image, men ellers er det blevet mere stilrent og tidssvarende.

MGAV Logo
Michael Jensen-Maar
Manden bag...

Michael Jensen-Maar
Født på Bornholm i 1962
Arbejdet med computere og
computergrafik i mere end 30 år.